Blog Post #1

“Is dit nu wat ik echt wil” iedereen stelt zich deze vraag wel eens, zeker op professioneel vlak. De tijd van een lineaire loopbaan is voorbij. Zeker jonge mensen zien zich niet meer een leven lang bij dezelfde werkgever werken in dezelfde positie.
Werknemers de dag van vandaag zijn op zoek naar http://www.wholesalejerseys1.com een job die past bij de levensfase waar ze zich in bevinden.

Vaak weten we wel dat http://www.cheapjerseysgo.com de situatie zoals ze nu is niet Seth Smith jersey youth strookt met wat we echt willen. Maar om allerlei redenen is het blijkbaar veel moeilijker om te weten wat we dan wel willen. Hier komt een loopbaancoach van pas.
Wat is een loopbaancoach zeker NIET? Wel hij of zij zoekt geen andere job voor jou. Hij of zij zegt niet wat je moet doen in Los Angeles Dodgers game jersey je carrière. Een loopbaancoach is zeker ook geen goeroe die pasklare antwoorden geeft op al je vragen.

Wat is een loopbaancoach dan WEL? Het woord zegt het zelf, COACH. Hij/zij begeleidt je in je loopbaankeuze. Door gerichte vraagstelling en oefeningen laat een coach je zelf ontdekken wat je wil. Een coach geeft sturing, tips en tricks, tekent een strategie uit… maar finaal moet je het zelf doen. Net zoals de sporter de prestatie zelf moet leveren, moet je dit bij loopbaancoaching ook zelf doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.