“Inzetten op well-being van medewerkers in de war for talent”

Bedrijven moeten het talent dat ze in huis hebben, koesteren. Met de juiste, gemotiveerde medewerkers aan boord zullen organisaties in de toekomst het verschil kunnen maken. Dit betekent dat bedrijven zullen moeten investeren in hun menselijk kapitaal om ervoor te zorgen dat ze hun medewerkers kunnen houden en kunnen blijven motiveren, alsook om nieuwe werknemers aan te trekken.

Professionele partners, lid van Federgon zoals U-Count!, staan garant voor een kwalitatieve dienstverlening en begeleiden bedrijven bij alle coaching-, training- en consultancydiensten die bijdragen tot werkbaar en wendbaar werk voor alle werknemers.

 

 

“De leden van Federgon bieden oplossingen in het kader van werkbaar en wendbaar werk.”

Dit well-being-platform wil organisaties de juiste richting wijzen en wil een baken zijn voor organisaties die inzetten op well-being en op zoek zijn naar de juiste partner. Het platform wil ook de hand reiken naar de overheden. De leden van Federgon hebben in de loop van de jaren een grote expertise verworven en zijn dan ook uitstekend geplaatst om oplossingen te bieden in het kader van werkbaar en wendbaar werk.

Lees hier het memorandum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.