WORKSHOPS / TRAININGEN

Workshop Grenzen stellen en NEEN leren zeggen.

In deze workshop van een halve dag leer je het basisprincipe van stressbeheersing. Grenzen stellen.

Je leert waarom het bewaken van je grenzen zo belangrijk is. Je krijgt enerzijds een theoretisch kader (de zogenoemde psycho-educatie). Anderzijds ga je concreet aan de slag. Je leert via rollenspelen hoe je NEEN moet zeggen zonder de vragende partij te bruuskeren.

Deze workshop is voor iedereen die zich overbevraagd voelt, heztij in een persoonlijke hetzij in een werk context.

De workshop duurt een halve dag en wordt 1x per kwartaal gegeven in het hoofdkantoor te Zaventem. De prijs bedraagt 250 Euro. Let wel de workshop gaat alleen door bij 10 deelnemers omdat er voldoende mensen nodig zijn om de rollenspelen te kunnen oefenen

De workshop van februari 2018 is reeds volzet. Voor deze van 14 april 2018 zijn nog plaatsen beschikbaar. Schrijf in via onderstaand contactformulier

 

 

 

Wat na je burn-out? Reïntegratie of veranderen van job?

Je bent hersteld van je burn-out en wil terug aan de slag. Maar je wilt natuurlijk vermijden dat je hervalt. In deze workshop bekijken we hoe je van je re-integratie een succes maakt of dat het misschien beter is om uit te kijken naar een andere, meer passende job.

We maken een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP) met je op. Dit gebeurt op dezelfde wijze als bij onze loopbaancoaching, via de methode van Belis & Vivijs.

Na deze workshop weet je of je best kiest voor een re-integratie bij je bestaande werkgever en hoe je dit bespreekt met je leidinggevende of dat je best op zoek gaat naar een nieuwe job. Je hebt dan ook handvatten om deze zoektocht tot een goed einde te brengen.

Deze workshop duurt één volledige dag en kost 450 Euro. Indien je loopbaanbegeleiding volgt bij U-Count! betaal je maar 250 Euro voor de hele dag.

De workshop vindt elk kwartaal plaats. Maximum aantal deelnemers is 10. Vul onderstaand contactformulier in om in te schrijven. De eerstvolgende workshop is op zaterdag 21 april 2018 op het hoofdkantoor van U-Count! te Zaventem.

 

 

Voor Wie?

Voor iedereen die stress & burn-out de baas wil blijven

Waar?

In onze kantoren Belgicastraat 17 - 1930 Zaventem

Kostprijs

Afhankelijk van de workshop, prijzen staan steeds apart vermeld.